2008 occasion uitgelicht

Peugeot 208 Occasions

Peugeot 2008: een bijzondere stoere ‘echte’ SUV! 

Op onze occasionpagina vindt u verschillende uitvoeringen van deze robuuste Peugeot 2008.

Stoer en ruim

Alle uitvoeringen van de 2008 zien er stoer en eigentijds uit. Met een hoogwaardig en modern interieur zoals we gewend zijn van Peugeot. De jong gebruikte 2008 heeft een iCockpit voorzien van een 7-inch touchscreen én is voorzien van spraakherkenning. Dat is extra comfortabel rijden! De 2008 is veelal verkrijgbaar met een 1.2 of 1.6 benzinemotor, handgeschakelde 6-versnellingsbak, of automaat met 8-versnellingsbak. Ook is de 2008 met een zuinige Blue HDi dieselmotor verkrijgbaar. Laag in brandstofverbruik met hoge prestaties en veel rijplezier.

Rijke uitrusting

De 2008 is verkrijgbaar in vier versies: de Active, Allure, GT-Line en GT. De Active is al zeer ruim uitgerust met een o.a. airco, Keyless Start (startknop), radio met BlueTooth en Touchcreen, 16” stalen velgen, front en zijairbags voor en window airbags voor en achter. De Allure heeft daarnaast o.a. nog een achteruitrijcamera, licht metalen velgen en parkeerhulp vóór.

 BEKIJK DE 2008

Echte familieauto

Met een tweedehands Peugeot 2008 kunt u voor de dag komen. Een compacte SUV die u dagelijks kunt gebruiken, met veel ruimte voor uw gezin.

Proefrijden?

Wij nodigen u van harte uit om onze actuele 2008 occasions, of andere occasions, te bekijken in onze digitale showroom. Heeft u een occasion gevonden? En wilt u een proefrit maken? Maak dan een afspraak, wij helpen u graag verder!

PLAN UW PROEFRIT!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×