Citroën C1

Klein, zuinig en zeer gebruiksvriendelijk, dat zijn de kernwoorden die deze stadsauto typeert. Dat maakt hem samen met de Citoën C3, de best verkochte Citroën!

De praktische en wendbare Citroën C1 voelt zich op zijn best in de stad, dit door zijn compacte afmetingen en zijn kleine draaicirkel. Dit in combinatie met zijn stijlvolle uiterlijk, maakt de Citroën C1 het perfecte metgezel voor al uw reizen.

Een vrolijk, luxe interieur, voorzien van een opvallende kleuren in de bekleding. Door opties als een multifunctioneel stuurwiel en een multimediasysteem, doet deze auto niet onder van een gemiddelde auto in het c-segment!

Bekijk ons actuele aanbod

Motoren

De Citroën C1 wordt aangedreven door een betrouwbare 1 liter drie-cilinder. Dankzij deze betrouwbare motor heeft de Citroën C1 een van de laagste emissiewaardes uit zijn segment. Door de sterke distributieketting en de slimme indeling onder de motorkap, is de C1 erg onderhoudsvriendelijk!

   “Zeer zuinig en zeer betrouwbaar” – Autoweek

 

Helemaal jou

Met 8 basiskleuren en de mogelijkheid tot verschillende bi-tone combinaties, zijn er 26 kleurcombinaties mogelijk! Ook is de C1 samen te stellen met verschillende opties als Apple Carplay, Canvas cabrio-dak en climate control. Er is dus altijd een Citroën C1 die bij u past! Vraag een PCA Merkspecialist bij u in de buurt om de mogelijkheden!

Vind uw PCA Merkspecialist

Occasions

Interesse in een C1 occasion? Als occasion is de C1 ook erg populair, dit komt uiteraard ook door zijn betrouwbaarheid en zijn vrolijke uiterlijk. Er zijn altijd Citroën C1’s op voorraad, dus bekijk de voorraad nu en zoek een leuke uit!

Citroën C1

Voorraad occasions

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×