Citroën C3 Aircross

Een unieke Cross-Over. Eigentijds en van alle gemakken voorzien! Ontdek hem nu!

De Citroën C3 Aircross is uniek in zijn segment. Hij is te herkennen aan zijn echte Citroënbloed. volledig zelf samen te stellen in 70 kleurcombinaties, zodat hij helemaal 'yours' is!

De kleine cross-over van Citroen heeft een zeer nuttige cabine en is unieker dan veel van zijn soortgenoten.” – TopGear

 

Bekijk ons actuele aanbod C3 Aircross occasions

Motoren

In de motorruimte van de Citroën C3 Aircross vindt u dezelfde 1.2 drie-cilinder turbo, als in de normale C3. Ook is hij verkrijgbaar in een zuinige diesel! De C3 Aircross is samen te stellen met een handgeschakelde versnellingsbak en met een automatische versnellingsbak.

 

Citroën C3 Aircross

 

 

Een  luxe en vrolijk interieur, met de nieuwste innovaties op het gebied van connectiviteit en rijhulpsystemen. Door opties als een multifunctioneel stuurwiel en een  infotainmentsysteem, is hij een perfect metgezel voor iedere reis!

 

 

 

Volop innovatie

U kunt altijd veilig op weg met de C3 Aircross. Van een head-up display tot een vermoeidheidsherkenning, de C3 Aircross is zeker een veilige keuze.
Bent u benieuwd naar alle veiligheidssystemen die de Citroën C3 Aircross zo veilig maakt? Vraag het aan een PCA Merkspecialist bij u in de buurt.

Vind uw PCA Merkspecialist

 

Occasions

Interesse in een C3 Aircross occasion? Dat is mooi, want die hebben we! Dus bekijk de voorraad nu en zoek een leuke uit!

Citroën C3 Aircross

Voorraad occasions

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×