Citroën C3

Een auto met karakter! Geen enkele auto in het segment is vergelijkbaar met deze C3.

De nieuwe C3 is compleet vernieuwd. Met zijn eigenzinnige, avontuurlijke design is hij werkelijk uniek in zijn segment.

 

 

“De nieuwe, eigenwijze Citroën C3 trekt met zijn opvallende neus en bolle zijkanten onmiskenbaar de aandacht.” – Autoweek

 

Bekijk ons actuele aanbod C3 occasions

Motoren in de Citroën C3

In de motorruimte van de Citroën C3 vindt u een 1.2 drie-cilinder turbo. Hij is verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak ( 5 versnellingen) en met een automatische versnellingsbak. Met ene gemiddeld verbruik van 1 op 21 is het een van de zuinigste auto’s uit het segment!

 

 

 

Een  luxe interieur, met de nieuwste innovaties op het gebied van connectiviteit en rijhulpsystemen. Door opties als een multifunctioneel stuurwiel en een 7 inch infotainmentsysteem, is hij een perfect metgezel voor iedere reis!

 

 

 

Volop innovatie

Met 12 rijhulpsystemen kunt u altijd veilig op weg. Van Active Safety Break tot Lane Departure Warning en van een achteruitrijcamera tot een dodehoekmonitor, hij heeft het allemaal!
Benieuwd naar alle rijhulpsystemen die beschikbaar zijn voor de C3. Of benieuwd naar eventuele veel voorkomende storingen bij de Citroën C3? Vraag het aan de PCA Merkspecialist bij u in de buurt.

Vind uw PCA Merkspecialist

 

Citroën C3 Occasions

Interesse in een C3 occasion? Dat is mooi, want die hebben we! Dus bekijk de voorraad nu en zoek een leuke uit!

Voorraad occasions

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×