Citroën C5 Aircross

De nieuwe Citroën C5 Aircross, een rasechte SUV met een prettig, chic en ruim interieur met veel bewegingsvrijheid. Laat je verleiden door deze C5 Aircross

De Citroën C5 Aircross, een SUV pur sang. Met zijn karakteristieke designelementen die kenmerkend zijn voor het merk Citroën. Deze C5 Aircross is dan ook een echte Citroën in hart en nieren. Airbumps®, karakteristieke dakrelingen, bescherming van de dorpels en wielkasten. Daarbij ook nog heel veel personaliseringsmogelijkheden, maken dat je deze auto geheel naar eigen smaak kunt invullen.

 

 

 Stoer, Robuust en uitermate praktisch

 

    Bekijk ons actuele aanbod C5 Aircross occasions        Contact

Benzine, diesel of een Plug-in Hybrid

De C5 Aircross is verkrijgbaar met een handgeschakelde transmissie en met een 8-traps automaat. Er zijn 2 verschillende benzinemotoren en 3 verschillende dieselmotoren verkrijgbaar. Ook is de C5 Aircross te verkrijgen in een Plug-In Hybrid variant. Met deze variant kun je wel tot 50 kilometer elektrisch rijden. Superzuinig voor dagelijkse ritten dus!

 

 

 

“Een interieur dat de inzittenden geborgenheid en volop comfort biedt” – Citroën 

 

 

 

Comfort en veiligheid

De C5 Aircross laat zich kenmerken door een uitermate rijk aanbod aan opties. De C5 Aircross heeft bijvoorbeeld een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions, zodat u het gevoel heeft dat u over een wolk een rijdt. Het geeft het echte “Vliegende tapijt”- effect! Ook is de C5 Voorzien van Advanced Comfort Seats, met een brede zitting en rugleuning. De stoelen zijn geïnspireerd op de meubelwereld, je zakt heerlijk weg in de heerlijke stoelen, die gevormd worden door extra dik schuimmateriaal. En het mooiste van alles, de stoelen zijn voorzien van een massagefunctie, waarmee de bestuurder en de passagier kunnen kiezen tussen vijf verschillende massagestanden!

 

 

Occasions

Liever een betrouwbare gebruikte auto? Nou, dat is geen probleem! Die hebben onze PCA Merkspecialisten ook! Bekijk de voorraad nu!

Voorraad

 

 

 

 

Interesse in een C5 Aircross? Neem contact op met een PCA Merkspecialist bij u in de buurt!

Vind uw PCA Merkspecialist

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×