Car Centre Sleeuwijk

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Car Centre Sleeuwijk aan het juiste adres. Bekijk ons online occasionaanbod of bezoek ons in Sleeuwijk.

PCA Car Centre Sleeuwijk is gespecialiseerd in de merken Peugeot & Citroën. Wij zijn met trots PCA Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën maar zijn opgeleid om alle merken auto’s uitmuntend te kunnen onderhouden. Als PCA Merkspecialist kunnen wij alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. Car Centre Sleeuwijk staat altijd voor u klaar.

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, voor al deze services en meer kunt u bij ons terecht. Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

0183-301438 info@carcentresleeuwijk.nl
De Hoogjens 63 4254 XV Sleeuwijk Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×